Tiranë – LSI ngushëllon familjet e policëve të vrarë

Nëpërmjet kësaj deklarate, LSI shpreh ngushëllimin dhe solidaritetin për familjet e policëve të vrarë. “LSI i ofron mbështetje të plotë efektivave të Policisë së Shtetit”, thuhet mes të tjerash. Në vijim të deklaratës, Lëvizja Socialiste për Integrim kërkoi që drejtësia të japë dënim maksimal për shkaktarët e kësaj tragjedie.

Advertisement