Tiranë – Rama shpreh keqardhje për ngjarjen tragjike të ditës së djeshme

Duke ngushëlluar familjet e viktimave Edi Rama shpreh solidaritetin e Partisë Socialiste me Policinë e Shtetit. Sipas Ramës, “ngjarje të tilla kaq ekstreme nxjerrin në pah dobësitë po kaq ekstreme të një pushteti të kalbur nga korrupsioni dhe të kthyer thjesht në funksion i qëllimeve dhe i nevojave të oborrit familjar e klanor që sundon Shqipërinë jashtë vullnetit të lirë të popullit shqiptar” .

Advertisement