Tiranë – Ambasadori italian D’elia reagon për vrasjen e katër policëve

Ambasadori ka ngushëlluar familjarët e katër policëve të vrarë të cilët humbën jetën në këtë operacion. “Dua të shpreh vlerësimin për këtë impenjim të ministrisë së Brendshme dhe forcave të policisë për kapjen e këtij krimineli të rrezikshëm që tregon luftën kundër krimit” u shpreh D’elia. Ai ka vlerësuar më pas arrestimin e Dritan Dajtit.

Advertisement