Tea-Amosit/ Kam nevojë për dashuri të përjetshme…

Amos u përzgjodh për të realizuar dy skena aktoriale. Përveç Deas, ai u zgjodh edhe nga Tea për të realizuar filmin e zhanerit romancë, ‘Vicky Cristina Barcelona’.

Gjatë provës, Tea i tha Amosit se ka nevojë për dashuri të përjetshme dhe të pashtershme, por Amosi e ndërpreu bisedën duke i dhënë një puthje.

Advertisement