Të nominuarit e parë të BB VIP 2! Ja banorët që do përjetojnë ethet e eleminimit…

Të nominuarit e parë të BB VIP 2 janë Ariana këngëtarja nga Kosova, Mikela dhe Efi të cilat janë futur si një konkurrent i vetëm, Gent Hazizi dhe tenori Armaldo.

Shumica e banorëve votoi Arjanen për arsyen se nuk kanë pasur komunikim me të, ndërsa Mikela dhe Efi shkuan në nominim pasi shumica e banorëve thanë se i bezdis natyra e Mikelës.

Advertisement

Ndërsa për Gentin dhe Armaldon kishte barazim votash për arsye të debateve që kanë pasur me ta këto ditë.