Tatuazhi i Ardian Bujupit është RAHAT fare!

Ardian Bujupi është i mendimit se veçantia qëndron te gjërat e thjeshta ndaj shkoi dhe bëri një tatuazh aspak të ndërlikuar.

RAHAT shkruhet në parakrahun e këngëtarit.

Advertisement

Ndjekësit e përgëzuan zgjedhjen e bërë, si një mënyrë interesante kjo nga ana e Ardianit për të thënë se është mirë dhe gjërat i ka në vijë.

Ndërkohë po ju japim një informacion të shkurtër se ç’është tjetër Rahat, përveçse “rehat” në gjuhën standarde shqipe.

#1 Qyteti më i madh beduin në botë dhe i vetmi në Izrael që ka statusin e qytetit.

#2 Po kështu, në gjuhën arabe Rahat nënkupton grup ose shumë grupe.

#3 Është gjithashtu një emër shumë i përhapur në botën muslimane për burrat.

#4 Ndërkohë që në familjen e gjuhëve afroaziatike nënkupton vrapoj.

Source : ANABEL