Tapeti i kuq në Met Gala 2016

Taylor Swift, Selena Gomez, Beyonce dhe shumë personazhe të tjerë kanë qenë të pranishëm në eventin më të rëndësishëm të vitit, Met Gala 2016.
Tema e këtij viti ka qenë “Manus x Machina”.
Ja disa prej yjeve që shkelën tapetin e kuq.

Advertisement