Tani, Taylor Swift është baraz me Whitney Houston

Taylor Swift sapo barazoi rekordin  e këngëtares  së ndjerë, Whitney Houston. Për gjashtë javë, albumi i këngëtares “Folklore”, qëndroi në numrin 1 të listës së Billboard 2020, që prej publikimit të tij në 24 korrik.

Në një total të 7 albumeve të saj, Swift ka mbledhur gjithsej 46 javë në krye të top listave.

Advertisement

Tani, Taylor Swift është baraz me Whitney Houston

Houston, përpara shumë vitesh, bëri histori në mesin e grave që qëndronin në vend të parë, kur albumi i saj i vitit 2009 “I look to you”, e vendosi atë për 46 javë në vend të parë.

Këngëtarja e “I Will Always Love You”, pati katër albume që qëndronin në vend të parë, ndërkohë që The Beatles mbajnë rekordin midis artistëve meshkuj dhe femra, me 132 javë albume në Nr. 1 në Billboard 200.

Talyor Swift, nuk publikoi asnjë këngë përpara publikimit të projektit/albumit të saj të ri, duke bërë që njerëzit t’i dëgjonin edhe më shumë këngët, pas publikimit të të gjithë albumit, për të cilin 30-vjeçarja u shpreh:

“Kohët në të cilat po jetojmë, më bëjnë të kuptoj se asgjë nuk është e garantuar. Intuita më thotë se nëse e do diçka, duhet t’ja tregosh botës. Ky (album) është ana e pasigurisë në të cilën u futa. Ju dua shumë.”