Stilografi 6 milion Euro

    Blerësi anonim mundi të bënte tijin ekzemplarin e vetëm të “Fulgour Noctornus”, një stilograf TIBALDI (shiko në foto), i cili arriti rekordin botëror në çmimet e objekteve shkruajtëse. Stilografi e ka kapakun me flori 18 karatësh si dhe ka 2197 diamantë të zinj dhe 123 rubinë.

    Advertisement