A e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë është liria? Sa përafron mendimi juaj me erën, fluturimin, mungesën e detyrimeve, kënaqësinë e zgjedhjes? Nëse dhe ju keni të njëjtin mendim, le të themi se Intesa Sanpaolo Bank ka menduar për ju.
Nuk e kishit imagjinuar kurrë më parë se liria do t’ju vinte nga një bankë, e për më tepër në formën e një karte Krediti. Është e vërtetë!
Prej tani e në vazhdim, ju mund të blini dhe paguani kudo dhe kurdo me kartën e kreditit të Intesa Sanpaolo Bank dhe detyrimin ta shlyeni në muajin pasardhës. Por, jo vetëm kaq, ju keni lirinë të zgjidhni edhe se si të paguani. Pasi Intesa Sanpaolo Bank ju ofron dy opsione: të paguani të gjithë detyrimin njëherësh, ose të zgjidhni të paguani vetëm 5% duke e shlyer pjesën tjetër në muajt në vijim.
Një tjetër aspekt lirie që kjo kartë ju ofron është përdorimi i saj i gjithëanshëm. Mos e limitoni më veten, tashmë ju mund të bëni blerje e pagesa dhe njëkohësisht të tërhiqni para nga çdo ATM. Karta e kreditit gjithashtu ofron mundësinë për të bërë veprime të shpejta dhe të sigurta Contactless, duke kursyer kështu kohën e çmuar të mbajtësit të kartës.
Bëni edhe pak durim, kemi ende diçka për të thënë:
Me kartën e kreditit të Intesa Sanpaolo Bank ju paguani 0% interes për pagesën e plotë të faturave mujore, njëkohësisht për çdo blerje në internet e POS ju mbahen 0 komisione, si dhe mirëmbajtje falas për vitin e parë.
Kaq ishte e gjitha! Tani jeni të lirë të shkoni të aplikoni në degën më të afërt të Intesa Sanpaolo Bank Albania.