Këto ditë kanë shënuar ndryshime drastike të temperatura gjë e cila prodhon disa ndërlikime shëndetësore.

Ftohjet, gripi, lodhja, mungesa e apetitit dhe ndryshime të tjera i ndodhin organizmit kur përballemi me ndryshimin drastike të temperaturave, transmeton Indeksonline.

Advertisement

Por, a mund të mbrohemi nga një ndryshimi i temperaturave?

Megjithëse nuk ka diçka konkrete që mund të bëjmë, janë disa veprime që mund të na mbrojnë si, të merremi me aktivitet fizik, të pini shumë ujë, të konsumoni pemë dhe perime në mënyrë që të mbani organizmin të hidratuar.