Shpëtim për takat

    Kompania ka krijuar një mbrojtës për takat e këpucëve e sandaleve tuaja. Mbrojtësit gjendën në dy ngjyrat (shih foton): të zeza dhe të bardha të tejdukshme dhe vihen tek takat për t’u ruajtur nga ndotja në bar apo ngecjet nëpër gurë. Këto mbrojtës hiqen lehtësisht nga takat, në rast se nuk keni nevojë më për to. Si ju duken SoleMates High Heeler?

    Advertisement