Planet tona të ditës së Shën Valentinit përfshijnë: Përpjekja për të mos qenë një stereotip duke ngrënë një sasi të madhe çokollate, duke pirë një shishe verë të tërë sepse…pse jo, dhe oh po, duke parë Fifty Shades Freed.

Filmi vjen në kinema më 9 shkurt dhe premton të jetë sa seksi po aq edhe dramatike.

Advertisement

Por ajo që ndodh në dhomën e kuqe nuk qëndron në dhomën e kuqe, dhe ne kemi një klip të veçantë nga filmi i ri. Shikoni videon më poshtë, por ju këshillojmë të jeni vetëm pasi skena përfshin Anastasian duke lëpirë akulloren nga kraharori i Christian. Mhmmm…