I ftuar të enjten në programin YOU&ME, me Julkën dhe Arjonin, aktori i mirënjohur ka dhuruar momente te paharrueshme. Njëri prej tyre ishte padyshim ai i tekstit MARTESA, pjesë e lojës me ujë. Për më tepër ndiqni videon 🙂