Mesa duket Noizy nuk e feston Shën Valentinin, por përgatit festën për të tjerët dhe jep këshilla për prindërit.

Ashtu si edhe herët e tjera, ai nuk ka bërë ndonjë urim, por ka dhënë një këshillë.
“Nesër për Shën Valentin, prindër bëhuni gati se gocat do marrin leje te flenë nga ‘Shoqja’ nesër”,- shkruan reperi me ironi.

Advertisement