Serbi – Ivanovic, mundësi bashkëpunimi me EULEX

“Informata më precize në lidhje me këtë mund të ofrojë Ministria e brendshme e Serbisë. Megjithatë, nuk ka asgjë të fshehtë se një bashkëpunim i tillë me policinë ndërkombëtare në Kosovë ka filluar trupi koordinues që në vitin 1999”, ka thënë Ivanovic. Ivanovic ka shtuar se duhet të pritet mospërfillja e autoriteteve të Prishtinës në këtë marrëveshje ndërmjet EULEX-it dhe Beogradit, duke qenë se “Serbia asnjëherë nuk do të mund të vendosë bashkëpunim me organet e shtetit të papranuar”.

Advertisement