Somali – Sulmohet kompleksi i OKB

Një zyrtar i OKB-së në ëajid, 70 kilometra në veriperëndim të Baidoas, deklaroi se rreth dhjetë persona të armatosur rëndë, i kishin sulmuar gjatë natës. Kompleksi përdoret për të mbajtur ndihma humanitare.”Pas disa minutash sulmi, rojet tona të sigurisë iu përgjigjën zjarrit dhe vranë tre prej tyre”, deklaroi për Reuters zyrtari i OKB-së. Një prej rojeve të sigurisë së kompleksit mbeti i plagosur, shtoi ai.

Advertisement