Njeriu më i ndjekur në Instagram, këngëtarja Selena Gomez, ka njoftuar fansat se gjatë verës ajo nuk ka patur mundësi të lançojë këngën e re për arsye të një ndërhyrjeje kirurgjikale.

Tashmë dihet se këngëtarja vuan nga një sëmundje autoimune ‘Lupus’, e cila i ka degraduar veshkën dhe për këtë arsye Selena njofton se pse kishte munguar për fansat. Selena sqaron se Francia me vullnet të saj ka qenë dhuruesja e veshkës.

Advertisement

Për ata që janë fansa të këngëtares, e dinë se Francia është një nga mikeshat më të ngushta të saj.

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

“E di se shumë fansa e kanë vërejtur që unë nuk kam qenë aktive gjatë verës dhe më kanë pyetur përse nuk kam promovuar këngët e mija, me të cilat jam krenare. E zbulova se duhet të bëjëa një transplant veshke për shkak të sëmundjes sime dhe jam shumë e lumtur që çdo gjë ka doli me sukses,” shkruan Selena ku sigurisht nuk lë pa falenderuar mikeshën e saj dhe gjithë stafin që u kujdes për të.

Feliz cumpleaños a mi hermana, My forever friend ❤️

A post shared by Francia Raísa (@franciaraisa) on