Janet is HOT!

Ylli muzikës ka performuar në ESSENCE MUSIC FESTIVAL në një mënyrë tejet seksi duke ekzaltuar publikun. Janet këndoi të gjitha hitet e saj, por ajo që i çmendi fansat ishte një performancë në limitet e hard-it e improvizuar me një spektator: shuplaka, akte seksuale të simuluara e shumë shumë të tjera. Së fundmi Janet është parë si aktore në filmin “WHY DID I GET MARRIED TOO?”. Albumi i fundit nuk ka qenë dhe aq i suksesshëm sa të kaluarit, e megjithatë kur e sheh në skenë Jackson është në gjendje t’i tregojë botës se ç’do të thotë të jesh ende numri 1.

Advertisement