Në emisionin e saj “Why not” Roza këtë javë ajo pati të ftuar dy figura interesante, Sara Kapon dhe kuzhinierin e famshëm Renato Mekollin.

E si gjithmonë në këtë emision nuk mungojnë as pyetjet me “spec” ku ata duhet të përgjigjen me Po ose Jo! Por edhe vetë prezantuesja përgjigjet…

Advertisement

Dy nga pyetjet ishin nëse ata kanë bërë seks në det dhe duke gatuar në kuzhinë.

Përgjigjet zbulojini më poshtë: