“Sa më i mirë të jesh aq më shumë përfitojnë!” Me kë e ka Beniada Nishani?

Modelja Beniada Nishani është një nga personazhet më të ndjekura dhe të dashura në rrjetet sociale.

Së fundi Beniada ka postuar një thënie në llogarinë e saj në Instagram për mënyrën se si e sheh ajo botën në të cilën jeton.

Advertisement

Sipas saj jetojmë në një botë ku sa më keq të sillesh aq më shumë merr dhe e kundërta sa më i mirë të jesh përfitojnë prej teje.

“Problemi është se ne jetojmë në një botë ku sa më i keq të jesh , aq më shumë merr.

Sa më i mirë të jesh aq më shumë njerëz përfitojnë prej saj. Në një botë ku injoranca dhe keqdashja është normë dhe mirësia është humbje kohe”, shkruan Beniada, duke mos zbuluar çfarë ka ndodhur në jetën e saj që ka arritur në këtë përfundim.