Rrëzohet sërish

Gjatë një koncerti në Zelandën e Re, këngëtarja teksa performonte BAD ROMANCE është rrëzuar përtokë e lodhur. E ka përfunduar të kënduarin ashtu e shtrirë. Këtë periudhë Gaga po vuan nga mbilodhja, për shkak të impenjimeve. Mjafton të mendojmë se në dy javët e fundit ajo është spostuar për turneun e saj në Angli, New York, Los Angelos, Zelandë e Re dhe Australi.

Advertisement