Rrëfehet për herë të parë për vdekjen e babait/ Juli: Nuk e shpëtova dot!

Ditën e sotme Juli është rrëfyer për herë të parë për vdekjen e babait të tij. Ashtu sikurse rrallëherë e shohim, ai u shfaq i emocionuar teksa tregonte momentet e fundit të jetës së babait të tij.

‘Qenka shumë e vështirë të shikosh prindin të iki dhe nuk ke se çfarë ti bësh më.’

Advertisement

‘Ditën e parafundit më tha mua dhe Marios: ‘ A po më jepni pak frymë’, se s’merrte dot frymë kishte arritur lart shumë. Merrte frymë një herë në 20 sekonda.’

‘E tha edhe një batutë në fund’, edhe i thashë: ‘Po ça të bëj o babi hape gojën të jap unë’