“Dua edhe unë një burrë”, Egla shpreh pëlqimin e saj në BBV…

Gjatë një bisede mes Eglës, Bardhit dhe Sarës ata kanë diskutuar rreth raportit mes Silvit dhe Erjolës. Egla tregon se ai i ka thënë që ka një pëlqim për Erjolën, por do t’ja lërë kohës. Nga ana tjetër ajo i thotë çiftit Bardhi-Sara se do edhe ajo ‘burrë në shtëpi’.

Egla: I thashë të pëlqen vërtetë Erjola? Po tha, avash-avash ta shohim si do ecë.qW

Advertisement

Bardhi: Ishalla e kanë qëllimin e pastër dhe bëhen bashkë nëse është e vërtetë.

Egla: Dua edhe unë një burrë këtu.

Sara: Egla si e do?