Roza-Julit: “Do e luaj mendsh”/ Çfarë po planifikon Roza për Eglën?

Situata në shtëpinë e “Big Brother Vip” ka dalë jashtë kontrollit. Banorët i gjejmë në pjesën më të mirë të ditës duke u ofenduar dhe përplasur me njëri-tjetrin, por gjatë mbrëmjes një skenë e tillë është përsëritur mes Eglës dhe Rozës.

Aktorja është përballur dhe i ka tështirë në fytyrë Rozës duke e përqeshur e duke i thënë se ka alergji nga fytyra e saj. Më pas ka qenë Juli i cili ka biseduar veçmas me Rozën, ku kjo e fundit thotë se po shikon skena horrori në shtëpi vetëm prej Eglës.
.

Advertisement