Rose dhe Jack nuk mund të jetojnë përgjithmonë…

Advertisement

Por Kate Winslet dhe Leonardo Di Caprio kanë dëshmuar se miqësia e tyre mund t’i mbijetojë të gjitha elemente duke përfshirë edhe akullnajat, transmeton “Indeksonline”.

Aktorët kryesor të “Titanikut” kohët e fundit u ribashkuan në Sain Tropez, ku Winslet 41 vjeçare mbështeti mikun e tij të vjetër dhe yllin bashkëkohor, 42 vjeçarin Di Caprio në një gala mbrëmje humanitare.