Rikthehet Kiara në shtëpi, banorët e mirëpresin!

Kiara ritkehehet sërish në shtëpi dhe banorët kujdesen shumë për të.

Kejvina dhe Tea ishin të parat qe e pritën. Kiara thotë gjysma gjysma po unë u ktheva.

Advertisement

E pyesin Kiarën si ndihesh ajo thotë mirë por duhet të kem kujdes kur të eci.

Në video shihen banorët që e pyesin po çfarë kishe e Kiara thotë hernie. Të shkuara i thanë. Në një moment del dhe Luizi dhe e sheh dhe sërish ikën i mërzitur.