Grupi i famshëm i viteve ’90, Backstreet Boys, është rikthyer pas pesë vitesh mungesë. 

Kënga më e re e titulluar “Don’t Go Breaking My Heart”, është e para nga albumi i tyre i nëntë. Sigurisht, grupi i djemve nuk ka zhgënjeu pa e shoqëruar këngën edhe me një klip ku duken qartë lëvizjet dhe kërcimet e tyre të sinkronizuara që na kthjenë pas në vite, atëhere kur të gjithë i kopjonim nga televizori.

Advertisement

Singëlli është shkruar nga Stephen Wrabel, producentët e së cilës janë Stuart Crichton dhe Jamie Hartman.

Shijoni këngën e re dhe mos humbisni videon muzikore.