Reveal nga Halle

    Parfumi do të prezantohet ne Gusht 2010 e do të dalë në tregun e SHBA në Janar 2011. Në përbërësit e parfumit do të ketë mimozë, pjeshkë, pjepër, zambakë, dru kashmiri, myshk etj. Berry ka thënë se ka zgjedhur ato elementë që e bëjnë parfumin të butë si mëndafshi dhe të lehtë si ajri. Me kaq informacion duket shumë interesant, nuk mendoni?

    Advertisement