“Nuk jemi Rivale!”

    Gjatë xhirimeve të filit IRON MAN 2, ku Gwyneth luan rolin e Pepper Potts, thuhej se midis dy kolegeve nuk kishte aspak marrëdhënie të mira madje se nuk e duronin dot njëra-tjetrën, por tani çdo gjë është hedhur poshtë nga vetë protagonistja e thashethemeve. “Përse duhen krijuar gjithnjë probleme mes femrave? E adhuroj Scarlett‐in, më pëlqente shumë të rrija me të në sheshxhirim. Ka një sens humori të lezetshëm dhe është një kuzhiniere e mirë”,‐ ka thënë Gwyneth për revistën PEOPLE.

    Advertisement