Gucci për UNICEF

    Duke filluar që tani e deri në Shkurt 2011, Gucci do të dhurojë 25% të çmimit të shitjes së çantave të koleksionit special Sukey. Paratë e fituara do të shkojnë në favor të programit “Schools for Africa” në Malawi dhe Mazambique. Çmimi i çantës “La pelle Guccissima”, dizenjuar nga Frida Giannini do të jetë 1,295 $.

    Advertisement