Lori Hoxha ka vendosur këtë paradite të ndajë me ne (si dhe të na kërkojë një opinion) për veset që nuk duron aspak tek femrat.

Blogerja e njohur ka pohuari se i urren femrat që pinë cigare ose birra.

Advertisement

“Është e çuditshme që i urrej femrat që pinë birrë apo pinë cigare”, ka shkruar Lori në një post në Instagram Story duke kërkuar një mendim.

Kurse në tjetrin, Lorit i duket e paparanueshme fakti që një pjesë e mire e vajzave i lyejnë dy thonj me një ngjyrë tjetër nga thonjtë e tjerë, por kjo është çështje më vete së cilës bukuroshja 24-vjeçare do i kthehet me siguri në të ardhmen.