Publikohet trailer-i i filmit më të fundit të Tarantino-s

Traileri i parë i filmit më të fundit të Quentin Tarantino, “The Hateful Eight” tashmë është publikuar.
Filmi është xhiruar në një ambjent me dëborë, ku një grup prej tetë personash të rrezikshëm, janë të detyruar të strehon në të njëjtin vend si pasojë e një stuhie.

Në rolet kryesore do të shohim Samuel L Jackson, Kurt Russell dhe Jennifer Jason Leigh, ndërsa në role të tjera Tim Roth dhe Michael Madsen.

Filmi ka gjasa të jetë po aq i dhunshëm dhe i përgjakur sa edhe dy filmat e tij më të fundit, “Inglourious Basterds” dhe “Django Unchained”.

https://www.youtube.com/watch?v=gnRbXn4-Yis