Portugali – Miratohet buxheti 2011

Më herët kreu i Komisionit Europian, Hoze Manuel Barroso hodhi poshtë zërat se Portugalia është vendi i radhës që do të kërkojë ndihmën e BE-së, pas Greqisë dhe Irlandës. Në të njëjtën linjë foli edhe kryeministri portugez i cili tha se vendi ka burimet për të dalë vetë nga gjendja e vështirë në të cilën ndodhen financat.