Irlandë – Protesta paqësore kundër masave anti-krizë

Kongresi Irlandez i Unionit të Tregtisë, ICTU, ka premtuar një marshim paqësor drejt qendrës së qytetit. Megjithatë, policia ka paralajmëruar se grupe të caktuara mund ta përdorin mitingun për të shkaktuar trazira. Komisioneri irlandez për policinë, Fachtna Murphy ka deklaruar se shpreson që manifestimi do të jetë dinjitoz dhe paqësor, edhe pse policia është përgatitur për gjithcka.