“Kur fotografon një portret…fotografon shpirtin brenda tij”, ka thënë regjisori i famshëm francez Jean-Luc Godard.

Pikërisht këtë reflektojnë dhe portretet e shkrepura nga fotografi i njohur shqiptar Armand Sallabanda, për mini-albumin “3” të Elvana Gjatës.

Advertisement

Pa më shumë fjalë, shijoni këtë set fotografik bardh’e zi me shumë ngjyra “nga përbrenda”…

From the inside #3epbyelvanagjata @armand.sallabanda ?

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

From the inside #3EP @armand.sallabanda ?

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

#bts #3EP

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

Eh, na duhej diçka e tillë në një ditë si kjo e sotmja.