Sot një nga zërat më të mirë mashkullor nga Kosova feston 50-vjetorin e karrierës së tij muzikore…

Bëhet fjalë këngërin e muzikës së lehtë popullore, Sabri Fejzullahun. Dhe sigurisht që urimin më të bukur, Sabriu e ka marrë nga i biri, Ermal Fejzullahu, i cili nëpërmjet një postimi në Instagram shkruan: “Urime 50 vjetorin krenaria e vendit tonë ….. e festofshim 50 vjetorin e karierës tem bashkë”.

Advertisement

Përveç fotos Ermali gjatë koncertit të organizuar për këtë vit jubile, është shprehur se babai i tij ësthë shembulli që duhet ndjekur edhe nga fëmijët e tij.