Pasi pa “Breaking Bad” Nicolas Cage mendon të tërhiqet nga filmat…

Nicolas Cage ka thënë se ka në plan të tërhiqet nga aktrimi në filma dhe se i kanë mbetur “ndoshta edhe tre apo katër filma” për të bërë përpara se të kalojë vëmendjen në TV.

Në një intervistë për Uproxx, Cage tha: Pas 45 vitesh që bëj këtë punë, mbi 100 filma, mendoj se kam thënë pak a shumë atë që kam për të thënë me kinemanë. Do të doja të largohesha me një notë të lartë dhe të them, ‘Adios’.

Advertisement

Ai shtoi: “Mendoj se duhet të bëj ndoshta edhe tre ose katër filma të tjerë përpara se të arrij atje, dhe pastaj shpresoj të ndryshoj formatin dhe të shkoj në një mënyrë tjetër për të shprehur aktrimin tim.”

Megjithatë, Cage sugjeroi se ai tani ishte “shumë i interesuar në transmetimin e zhytjes me televizionin episodik” dhe ishte veçanërisht i impresionuar me serialin e mirënjohur televiziv Breaking Bad.

Cage tha: E pashë Bryan Cranston-in duke i ngulur sytë në një valixhe për një orë në një episod të Breaking Bad. Nuk kemi kohë ta bëjmë këtë në një film artistik, kështu që ndoshta televizioni është hapi tjetër më i mirë për mua.”

“Dua të kaloj pak kohë cilësore me familjen time”