Pas tradhëtisë së Tristan, Khloe Kardashian shtrohet me urgjencë në spital

Ngjarja më e bujshme e ditës së djeshme ishte padydhim tradhëtia e basketbollistit Tristan Thomson ndaj partneres Khloe Kardashian me të cilën po pret dhe fëmijën e parë.

Asnjëri nga palët nuk ka pranuar të flasë rreth kësaj ngjarjeje dhe në çdo moment pritet reagimi i tyre, ndërkohë që të gjithë duan të dinë nëse ata do të vazhdojnë të jenë bashkë.

Advertisement

Thuhet se pasi mësoi mbi tradhtinë e Tristanit, Khloe është tronditur dhe ka pasur kontraktime dhe komplikacione që e kanë detyruar të shtrohet me urgjencë në spital në muajin e fundit të lindjes. 33-vjeçarja rrezikon të bëjë lindje të parakohshme. Familja Kardashian janë alarmuar dhe mamaja e Khloe me Kimin janë nisur për në Cleveland.