Pas sfidës “In my feelings” të Drake, kërcimi i Gjikos bëhet viral në rrjetet sociale

Sfida “In my feelings” të Drake, mori përmasa ndërkombëtare, por tashmë, e ka radhën Gjiko.

Brenda 4 ditësh “Si Bugatti” ka marrë 1.7 milionë shikime në YouTube. Në të gjithë videoklipin ajo që tërheq më shumë vëmendjen është kërcimi i veçantë i Gjikos.

Aq shumë është pëlqyer ky kërcim nga fansat e këngëtarit sa ka filluar të përhapet si një lloj sfide mes tyre se kush e realizon më mirë. Të gjithë i kanë nisur Gjikos video duke kërcyer nga vende të ndryshme dhe ai nuk ka nguruar që videot t’i publikojë në ‘Instagram’. Duket se brenda pak kohësh kërcimi i Gjikos është kthyer në viral në rrjete sociale. Harrojeni ‘Kiki’-n dhe të filloni të mësoni lëvzjet e Gjikos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.