Pas Selenës, Justin Bieber rikthehet me ish-in tjetër (Foto)

Pas saj, me siguri do rikthehet me Selena Gomez…

Hailey Baldwin, modelja që dy vjet më parë ka qenë në një lidhje të shkurtër me këngëtarin, para një muaji u shpreh në një intervistë se ata kanë nisur të takohen sërish duke qenë mjaft e sigurt se janë thjesht si miq.

Advertisement


Megjithatë, nga ç’po shikojmë, këto përkëdheljet në pishinë gjatë fundjavës në Malibu, daljet nëpër club-e dhe koha që kalojnë bashkë në kishë, nuk duket sikur janë thjesht miq…