Para një muaji mirëpriti në jetë bebushin e tij numër 6, reperi i njohur bëhet baba sërish!

Reperi i njohur amerikan, Nick Cannon është bërë baba për herë të shtatë.

Ai u bekua me ardhjen në jetë të një djali, ndërsa ditë më parë ai u bë baba i dy binjakëve, të cilët i pagëzuan me emrat Zion Mixolydian Cannon dhe Zilion Heir Cannon.

Advertisement

Kujtojmë se Nick praktikon poliamorinë, pra, mban marrëdhënie intime me disa femra përnjëherë dhe atë me njohurinë dhe pëlqimin e të gjitha partnereve. Aktualisht ai po ndërton një familje me tri gra – Abby De La Rosa, Brittany Bell dhe Alyssa Scott. Nick ka binjakë edhe me këngëtaren e famshme Mariah Carey.