E pëlqyer nga publiku dhe juria; Kjo është vajza që mori titullin “Miss Shqipëria 2021”

Erdhi për të konkuruar si dëshirë e prindërve të saj pa e ditur se do të shpallej “Miss Shqipëria 2021”.

18-vjeçarja, Lea Islamaj, e cila ka lindur e është rritur në Francë, fitoi kurorën e më të bukurës. Modellja fitoi edhe çmimin e publikut, që po ashtu zgjodhi Lean si vajzën më të bukur shqiptare.

Advertisement

Samanta Pajo u përzgjodh si shoqëruese e dytë. Mbrëmja magjike e Miss Shqipëria 2021 u mbajt në kalanë e Petrelës