Thuajse 30 vite më parë gjeti famën me rolin e C.J. Parker në serialin e famshëm Baywatch dhe që prej asaj kohe, nuk është se ka ndryshuar shumë.

Pamela Anderson sfidon vitet dhe në setin e fundit të realizuar tregoi se ajo është si vera, sa më shumë kalojnë vitet, aq më e mirë bëhet. Aktorja ishte protagoniste e një koleksioni fotografish të Coco de Mer.
Advertisement