Çfarë ndodhte në vitet ’70 në New York? Atëherë kur dukej se sapo kishte filluar jeta.

“Studio 54”, një prej lokaleve më të njohur asokohe, mbushej me këngëtarë dhe artistë të famshëm. Nuk kishte ditë që nuk do gdhihej me femra të shumta dhe festa të çmendura.

Advertisement

Ndonëse gjithçka bëhej aty, duhej të mbetej aty, këto foto tregojnë krejt të kundërtën.

Çfarë bëhej në të vertetë? Ndiqni fotot më poshtë që shfaqin anën tjetër të viteve ’70.