Çfarë lumturie!

Ata kanë rreth pesë vjet që jetojnë bashkë, por tashmë lidhja e tyre kaloi në një tjetër stad. E kemi fjalën për këngëtaren Kamela Islamaj dhe DJ-n italian Truman.

Advertisement

Ishte mikja e saj, këngëtarja Orgesa Zaimi, e cila përmes një postimi në Instagram Story na tregoi dy foto të Kamelës, ku duket unaza në gishtin e fejesës.

“Gjejeni pak kush është fejuar”, shkruan Orgesa, duke treguar në foton tjetër Kamelën e buzëqeshur.