Oprah më e Fuqishmja

Oprah Winfrey është kurorëzuar si Personazhi më i Fuqishëm për 2013-ën. Pas dy vitesh “medaljeje të argjendte” Oprah kryeson klasifikimin 100 Celebritetet më të Fuqishme në Botë për vitin 2013, përpiluar nga FORBES, klasifikim i cili në 6 nga 10 pozicionet e para është “pushtuar” nga femrat. Në vendin e dytë renditet Lady Gaga, nga vendi i katërt në të gjashtin renditen Beyoncé, Madonna e Taylor Swift dhe në vendin e dhjetë Ellen DeGeneres. Vetëm 4 meshkuj gjenden të renditur në 10 vendet e para mes të cilëve Justin Bieber (në vendin e 9-të) dhe tenisti Roger Federer (në të 8-in). Të tjerë të famshëm që bëjnë pjesë në listën e përpiluar nga prestigjozja FORBES janë Jennifer Lopez, Rihanna, Coldplay, Tiger Woods, Katy Perry, Robert Downey JR dhe David Beckham.

Ja ku është edhe Top 10-shja e Personave të Famshëm më të Fuqishëm të vitit 2013:

Advertisement

1. Oprah Winfrey
2. Lady Gaga
3. Steven Spielberg
4. Beyonce Knowles
5. Madonna
6. Taylor Swift
7. Bon Jovi
8. Roger Federer
9. Justin Bieber
10. Ellen DeGeneres