Dafi ka treguar para pak ditësh se duhet t’i futet punës e të bëjë palestër, por me këto poza që po shikojmë duket se nuk ka nevojë aspak…

Kohët e fundit këngëtarja ka shfaqur një seri pozash mjaft provokuese, duke mbajtuar fustanin me duar që të mos i zbulohet gjoksi dhe tashmë ka lëshuar fustanin duke e mbuluar gjoksin vetëm e duart e saj…

Advertisement

Do I ever cross ur mind….

A post shared by DAFiNA (@dafina.zeqiri) on

 Tepër artistike! Jemi në pritje të vazhdimësisë së setit fotografik.