O o Ma! Capital T sjell këngën e re (Video)

Capital T ka vendosur të “ndreqë pak motin”.

Erdh koha me u ndreq moti ?☀️ ‘O Ma, ? VIDEO out now / Link in bio …

A post shared by Capital T (@truekapo) on

Advertisement

Ditën e sotme ai publikoi këngën dhe klipin e “O Ma”, duke i kërkuar dikujt (shumë të dashur për të) që të kthehen bashkë.

Videoklipi është punuar nga FatiTV, kurse për muzikën është përkujdesur Zino Beatz, producentët e së cilës janë B.O Beatz dhe Lorenc Aliaj.

Shijojeni!