Valbona Selimllari

Valbona Selimllari është munduar të ruaj jetën personale sa më private duke mos i ekspozuar fëmijët në rrjetet sociale.

Por këtë herë ish Miss-i shqiptar është paraqitur në eventin e 1-vjetorit të restorantit të Renato Mekollit, e shoqëruar nga  djemtë e saj. Ka qenë ky event që ka zbuluar gjithashtu sa janë rritur dhe zbukuruar djemtë e Valbona Selimllarit, aq sa në gjatësi ia kalojnë mamasë së tyre dhe bukurinë e kanë marrë padyshim nga ajo.

Advertisement